Det gÄr bra nu!

VĂ„gar man ens sĂ€ga sĂ„?? Lexi har varit sjuk och vi har varit pĂ„ barnakuten flera gĂ„nger.. men ingenting hittades och hon fick Alvedon hemma mot febern. Innan det var hon jĂ€tte förkyld sĂ„ jag tror faktiskt hon kanske fick Corona iallafall.. Men nu Ă€r hon frisk och mĂ„r bra😃 hon Ă€r i en sĂ„n jĂ€vla mysig Ă„lder! Ligger för sig i sjĂ€lv och pratar jĂ€tte högt och vill vara med hela tidenđŸ„° Ă€r hon missnöjd vet man alltid varför och jag kĂ€nner verkligen att jag förstĂ„r henne! Vi har rutiner som fungerar bra! GĂ„r upp mellan 9-10 och sen sover hon en kort stund runt 11 och den igen en lĂ„ng stund i vagnen vid 2. Sen en stund pĂ„ kvĂ€llen med oss i soffan och somnar sen för natten vid mellan 22-23 😃 vi samsover och jag liggammar pĂ„ nĂ€tterna och hon vaknar och Ă€ter/snuttar ofta men somnar fort om sĂ„ det Ă€r inte jĂ€tte jobbigt❀ det Ă€r mest jag som sover dĂ„ligt för att jag Ă€r sĂ„ rĂ€dd att lĂ€gga
NĂ„got över henne, sover med uppknĂ€ppt natt skjorta sĂ„ jag inte fryser och lĂ€gger tĂ€cke högt pĂ„ mig för dĂ„ kan hon fĂ„ det pĂ„ sig. Hon sover alltid i pjamas + gallerfilt. 
Jag mĂ„r bra! KĂ€mpar med snussuget och tar nĂ„got glas vin ibland. Aldrig mer Ă€n 2 glas Max 2 dagar i veckan. Men det kĂ€nns helt fine, skulle inte vĂ„ga dricka mer iallafall nĂ€r vi sover som vi gör.  (null)

(null)

(null)

(null)

AllmÀnt | | Kommentera |
Upp