Midsommar 🌸

Vips så är jag i vecka 26 idag och tiden bara springer förbi!🥰 jag har gått på graviditetspenning vecka 20 och Lexi har sommarlov nu! Vi har haft det så mysigt ihop och nu blir det ännu mer semester känsla nu när tobbe gått på 8 veckors ledighet! 

Ska bli så skönt att få den här sommaren tillsammans att bara mysa på! Sen kommer lillebror💙 

Idag är det midsommar och klockan är 22.10 och vi har nu alla gått och lagt oss i våran familj😅 hade jag aldrig gjort förr men nu är man slut efter en hel dag. Först åt vi lunch hör med mamma & pappa och jag lagade färsk potatis och grillad lax med tillbehör. Sen gick vi på midsommar firande på gräsplanen och det var 30 grader varmt!  Sen gick vi hem till mamma & pappa och solade och badade och grillade med min farmor och farfar. Sen fikade vi och gick hem runt 9.  Känner mig svullen i fötterna och trött i ryggen och höfterna. Har fått åderbråck i underlivet redan och känner lite mig tung och obekväm, men det är helt naturligt när kroppen förändras så mycket. Ska försöka gå promenader och hålla igång så jag inte tappar orken. 
Jag börjar längta efter att lillebror ska komma nu, jag börjar känna mig redo för att ha två barn! Kommer vara tuffa dagar men det fixar vi❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Allmänt | | Kommentera |
Upp